Toate produsele din topul vanzarilor
 • Banner

 • Pret redus
 • Nou
Inele rig Hakuyo
 • Inele rig Hakuyo
 • 3

Inele rig Hakuyo, 3,1 mm

Hakuyo640
INELE RIG/3,1
3,00 lei
2,55 lei Salveaza 15%
Cantitate

  Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal pe care le furnizați sunt utilizate pentru a răspunde la întrebări.

  Politica de livrare

Expedierea pachetului dumneavoastra Pachetele sunt trimise in circa 5 zile de la primirea comenzii.

  Politica de retur

Returnarea produselor se va face in maxim 14 zile de la primirea comenzii.

Descriere

Inele Rig pentru Monturi Pop-up și de Substrat

Descriere: Experimentați o stabilitate și o performanță excepțională în timpul pescuitului cu inelele Rig pentru monturile pop-up și de substrat. Concepute pentru a satisface cerințele pescarilor de orice nivel de experiență, aceste inele oferă o soluție practică și eficientă pentru fixarea și prezentarea monturilor în apă.

Caracteristici:

 • Versatilitate: Inelele Rig sunt perfecte pentru utilizare cu monturi pop-up sau pentru monturi de substrat, oferindu-vă flexibilitate în alegerea și adaptarea strategiei de pescuit în funcție de condițiile de mediu și preferințele specifice ale peștilor.

 • Construcție Durabilă: Fabricate din materiale de înaltă calitate, inelele Rig sunt durabile și rezistente la uzură, asigurându-vă că vor rezista chiar și în cele mai exigente condiții de pescuit.

 • Fixare Sigură: Designul inelelor permite o fixare sigură a monturilor, reducând riscul de scăpare a peștelui în timpul luptei și crescând șansele de captură reușită.

 • Ușor de Utilizat: Inelele Rig sunt ușor de montat și de utilizat, făcându-le potrivite pentru pescarii de toate nivelurile de experiență. Cu o aplicare simplă și eficientă, veți putea să vă concentrați pe capturarea peștelui, fără să vă faceți griji cu privire la montare.

 • Setul Perfect: Fie că sunteți un pescar începător sau un veteran experimentat, inelele Rig sunt adăugarea perfectă la echipamentul dvs. de pescuit, oferindu-vă o soluție practică și eficientă pentru montarea și prezentarea monturilor în apă.

Pregătiți-vă să obțineți cele mai bune rezultate în timpul pescuitului cu inelele Rig pentru monturile pop-up și de substrat. Cu o construcție durabilă și o fixare sigură, aceste inele vă vor ajuta să vă îmbunătățiți performanța și să aveți parte de experiențe de pescuit memorabile.

Detalii ale produsului
Hakuyo640
10 Produse
16 alte produse in aceeasi categorie:
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Urmariti-ne pe Facebook