Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • Pret redus
  • Nou
Set 4 monturi plumb pierdut leadcore 30LB (conector siliconic) Hakuyo
  • Set 4 monturi plumb pierdut leadcore 30LB (conector siliconic) Hakuyo

Set 4 monturi plumb pierdut leadcore 30LB (conector siliconic) Hakuyo

Hakuyo642
SET 4 MONTURI PLUMB PIERDUT LEADCORE 30LB ( CONECTOR SILICONIC)
24,00 lei
20,40 lei Salveaza 15%
Cantitate

  Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal pe care le furnizați sunt utilizate pentru a răspunde la întrebări.

  Politica de livrare

Expedierea pachetului dumneavoastra Pachetele sunt trimise in circa 5 zile de la primirea comenzii.

  Politica de retur

Returnarea produselor se va face in maxim 14 zile de la primirea comenzii.

Descriere

Set 4 Monturi cu Plumb Pierdut Leadcore 30lb și Conector Siliconic

Descriere: Obțineți un avantaj competitiv în pescuitul la crap cu acest set de 4 monturi premium, echipate cu plumb pierdut Leadcore și conector siliconic. Concepute pentru a oferi performanțe superioare și fiabilitate în timpul partidelor de pescuit, aceste monturi sunt alegerea perfectă pentru pescarii dornici să-și maximizeze șansele de captură.

Caracteristici:

  • Plumb Pierdut Leadcore: Fiecare montură este echipată cu un plumb pierdut Leadcore, asigurând o fixare stabilă și sigură pe fundul apei, astfel încât montura să fie poziționată optim pentru captură.

  • Conector Siliconic: Setul include conectori siliconici pentru o conectare rapidă și ușoară între montură și firul principal. Acești conectori asigură o legătură solidă, eliminând riscul de ruptură în timpul luptei cu peștele.

  • Durabilitate și Fiabilitate: Monturile sunt construite pentru a rezista la condiții dificile de pescuit, fiind fabricate din materiale de înaltă calitate și testate pentru a asigura durabilitatea și fiabilitatea în timpul partidelor lungi de pescuit.

  • Greutate Optimală: Plumbul pierdut Leadcore are o greutate de 30lb, asigurându-se că montura rămâne stabilă pe fundul apei, fără a fi prea grea sau prea ușoară.

  • Set de 4 Monturi: Cu acest set, veți avea tot ce aveți nevoie pentru a începe pescuitul imediat. Fiecare set conține 4 monturi, astfel încât să aveți mai multe opțiuni disponibile pentru a vă adapta strategia de pescuit în funcție de condițiile din apă.

Indiferent dacă sunteți un pescar începător sau experimentat, acest set de 4 monturi cu plumb pierdut Leadcore și conector siliconic vă va oferi încrederea și performanța necesare pentru a obține capturi remarcabile în fiecare partidă de pescuit.

Detalii ale produsului
Hakuyo642
10 Produse
16 alte produse in aceeasi categorie:
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Urmariti-ne pe Facebook