Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • Pret redus
  • Nou
Set 4 monturi leadcore cu vartej rapid Hakuyo
  • Set 4 monturi leadcore cu vartej rapid Hakuyo

Set 4 monturi leadcore cu vartej rapid Hakuyo

Hakuyo643
SET 4 MONTURI LEADCORE CU VARTEJ RAPID
20,00 lei
17,00 lei Salveaza 15%
Cantitate

  Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal pe care le furnizați sunt utilizate pentru a răspunde la întrebări.

  Politica de livrare

Expedierea pachetului dumneavoastra Pachetele sunt trimise in circa 5 zile de la primirea comenzii.

  Politica de retur

Returnarea produselor se va face in maxim 14 zile de la primirea comenzii.

Descriere

Set 4 Monturi Leadcore cu Vartej Rapid

Descriere: Descoperiți eficiența și fiabilitatea acestui set de 4 monturi Leadcore, echipate cu vârtej rapid pentru a vă ușura procesul de conectare și schimbare în timpul pescuitului. Concepute pentru a rezista condițiilor dificile și pentru a vă oferi o experiență de pescuit fără griji, aceste monturi sunt alegerea perfectă pentru pescarii pasionați.

Caracteristici:

  • Fiabilitate la Înalt Nivel: Fiecare montură din acest set este fabricată cu atenție la detalii și este concepută pentru a rezista la solicitările intense ale pescuitului. Fiabilitatea lor vă va oferi încredere în timpul luptei cu peștele.

  • Vârtej Rapid: Echipate cu vârtej rapid, aceste monturi permit schimbări rapide și ușoare între diferitele tipuri de monturi sau momeli, fără a fi necesară legarea sau desprinderea nodurilor complicate.

  • Leadcore Durabil: Leadcore-ul utilizat în aceste monturi este durabil și rezistent, asigurând o fixare stabilă și sigură a monturii pe fundul apei, în timp ce oferă și o ascundere eficientă a firului principal.

  • Set de 4 Monturi: Cu acest set, veți avea tot ce aveți nevoie pentru a începe pescuitul imediat. Fiecare set conține 4 monturi, astfel încât să aveți mai multe opțiuni disponibile pentru a vă adapta strategia de pescuit în funcție de condițiile din apă.

Indiferent dacă sunteți un pescar începător sau experimentat, acest set de 4 monturi Leadcore cu vârtej rapid vă va oferi eficiență și performanță de înalt nivel în fiecare partidă de pescuit.

Detalii ale produsului
Hakuyo643
10 Produse
16 alte produse in aceeasi categorie:
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Urmariti-ne pe Facebook