Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • Pret redus
  • Nou
Set 4 monturi leadcore vartej cu anou&conector siliconic Hakuyo
  • Set 4 monturi leadcore vartej cu anou&conector siliconic Hakuyo

Set 4 monturi leadcore vartej cu anou&conector siliconic Hakuyo

Hakuyo644
SET 4 MONTURI LEADCORE VARTEJ CU ANOU& CONECTOR SILICONIC
24,00 lei
20,40 lei Salveaza 15%
Cantitate

  Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal pe care le furnizați sunt utilizate pentru a răspunde la întrebări.

  Politica de livrare

Expedierea pachetului dumneavoastra Pachetele sunt trimise in circa 5 zile de la primirea comenzii.

  Politica de retur

Returnarea produselor se va face in maxim 14 zile de la primirea comenzii.

Descriere

Set 4 Monturi Leadcore cu Vârtej și Conector Siliconic

Descriere: Descoperăți setul perfect pentru a vă îmbunătăți experiența de pescuit cu acest set de 4 monturi Leadcore. Fiecare montură este echipată cu un vârtej robust și un conector siliconic, oferindu-vă o soluție convenabilă și eficientă pentru a vă conecta echipamentul în timpul pescuitului.

Caracteristici:

  • Fiabilitate și Durabilitate: Monturile sunt fabricate din material Leadcore de înaltă calitate, ceea ce le conferă rezistență și durabilitate în fața condițiilor extreme de pescuit. Acestea sunt construite pentru a face față presiunii exercitate de pești mari și mediile dificile.

  • Vârtej Cu Anou: Fiecare montură este prevăzută cu un vârtej solid și robust, dotat cu un anou pentru o conexiune rapidă și sigură la linia principală. Acest sistem facilitează schimbările rapide de echipament și vă permite să vă adaptați rapid strategia de pescuit.

  • Conector Siliconic: Monturile sunt echipate cu conectori siliconici, care facilitează conectarea lor la diverse tipuri de echipament fără a fi nevoie de noduri complicate. Acești conectori oferă o fixare sigură și previn alunecarea monturilor în timpul luptei cu peștele.

  • Set de 4 Monturi: Cu acest set, veți avea la îndemână 4 monturi pregătite pentru pescuit. Fiecare montură este pregătită pentru a vă oferi versatilitate și performanță în apă, astfel încât să puteți aborda diferitele condiții și specii de pești cu încredere.

Indiferent dacă sunteți un pescar începător sau experimentat, acest set de 4 monturi Leadcore cu vârtej și conector siliconic vă va oferi o soluție practică și eficientă pentru pescuitul la carlig în diversele medii acvatice.

Detalii ale produsului
Hakuyo644
10 Produse
16 alte produse in aceeasi categorie:
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Urmariti-ne pe Facebook