Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • Pret redus
  • Nou
Set 4 monturi leadcore plumb pierdut Hakuyo
  • Set 4 monturi leadcore plumb pierdut Hakuyo

Set 4 monturi leadcore plumb pierdut Hakuyo

Hakuyo646
SET 4 MONTURI LEADCORE PLUMB PIERDUT
24,00 lei
20,40 lei Salveaza 15%
Cantitate

  Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal pe care le furnizați sunt utilizate pentru a răspunde la întrebări.

  Politica de livrare

Expedierea pachetului dumneavoastra Pachetele sunt trimise in circa 5 zile de la primirea comenzii.

  Politica de retur

Returnarea produselor se va face in maxim 14 zile de la primirea comenzii.

Descriere

Set 4 Monturi Leadcore Plumb Pierdut

Descriere: Experimentați eficiența și fiabilitatea acestui set de 4 monturi Leadcore plumb pierdut, concepute pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate în pescuitul la crap. Fiecare montură din acest set este meticulos realizată pentru a face față provocărilor apei și pentru a vă oferi o soluție de încredere în capturarea peștilor mari.

Caracteristici:

  • Leadcore Robust: Fiecare montură este fabricată din leadcore de înaltă calitate, rezistent și durabil. Această structură robustă este esențială pentru a vă ajuta să vă mențineți legătura cu peștele chiar și în cele mai dificile condiții de pescuit. Cu un plumb pierdut integrat, monturile sunt concepute pentru a reduce riscul de încurcături și pentru a vă oferi un control mai mare asupra prezentării monturii.

  • Conector Siliconic: Fiecare montură este echipată cu un conector siliconic care facilitează schimbarea rapidă a monturii fără a fi nevoie de noduri complicate. Acest sistem simplifică procesul de asamblare și vă permite să vă adaptați rapid strategia de pescuit în funcție de condițiile din apă.

  • Set de 4 Monturi: Cu acest set de 4 monturi Leadcore plumb pierdut, veți avea la dispoziție o varietate de opțiuni pentru a vă adapta la diferitele situații de pescuit. Fiecare montură este pregătită pentru a vă oferi performanțe excelente și pentru a vă ajuta să atingeți succesul în pescuit.

Indiferent dacă sunteți un pescar experimentat sau un începător entuziast, acest set de 4 monturi Leadcore plumb pierdut vă va oferi un instrument de încredere pentru a vă îmbunătăți abilitățile de pescuit și pentru a vă bucura de momente memorabile pe apă.

Detalii ale produsului
Hakuyo646
10 Produse
16 alte produse in aceeasi categorie:
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Urmariti-ne pe Facebook