Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • La reducere!
  • Pret redus
  • Stoc epuizat
BENZAR PASTONCHINO CITRICE ROSU 800GR
  • BENZAR PASTONCHINO CITRICE ROSU 800GR

Benzar pastonchino citrice rosu 800gr

EnergoTeam1062
BENZAR PASTONCHINO CITRICE ROSU 800GR
19,44 lei
16,14 lei Salveaza 17%
Cantitate
Stoc epuizat

  Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal pe care le furnizați sunt utilizate pentru a răspunde la întrebări.

  Politica de livrare

Expedierea pachetului dumneavoastra Pachetele sunt trimise in circa 5 zile de la primirea comenzii.

  Politica de retur

Returnarea produselor se va face in maxim 14 zile de la primirea comenzii.

Descriere

        "Benzar Pastonchino Citrice 800gr" este un produs destinat pescuitului, special conceput pentru a atrage pești în apă dulce. Acest produs este parte din categoria nadelor și momelilor folosite în pescuitul sportiv, iar particularitățile sale sunt adaptate pentru a crește șansele de capturare a peștilor.

       Detalii cheie ale produsului ar putea include:

      Greutate: Pachetul are o greutate de 800 de grame, ceea ce îl face adecvat pentru sesiuni de pescuit prelungite sau pentru mai multe ieșiri.

       Aromă de Citrice: Elementul distinctiv al acestui produs este aroma sa de citrice. Aromele citrice sunt cunoscute pentru a fi atrăgătoare pentru multe specii de pești dulcicoli, datorită profilului lor aromatic puternic și revigorant. Acest tip de aromă poate fi eficient în stimularea apetitului peștilor și în menținerea interesului acestora în zona de pescuit.

       Textura: Pastonchino se referă de obicei la o textură mai moale și mai pastoasă, ceea ce face ca acest produs să fie ușor de utilizat și aplicat pe carlige sau peștișori artificiali. Această textură asigură, de asemenea, o eliberare lentă și continuă a aromei în apă.

       Utilizare: Este posibil să fie conceput pentru a atrage o gamă largă de specii de pești pasnici, cum ar fi crapul, plătica sau carasul. Eficiența sa poate varia în funcție de condițiile specifice de pescuit, precum temperatura apei, claritatea și zona geografică.

       Mod de Ambalare: Ambalajul de 800 de grame este practic pentru transport și păstrare, asigurând că nada rămâne proaspătă și eficientă pentru o perioadă îndelungată.

     Recomandări de Utilizare: Pentru a maximiza eficacitatea, pescarii ar trebui să experimenteze cu diferite cantități și moduri de aplicare a nadei, ajustând în funcție de reacția peștilor și condițiile de pescuit.

     Produsul "Benzar Pastonchino Citrice 800gr" reprezintă, astfel, o opțiune interesantă pentru pescarii care doresc să încerce noi strategii și arome pentru a-și îmbunătăți rezultatele în pescuitul sportiv în apă dulce.


Detalii ale produsului
EnergoTeam1062
5999018222830

Fisa tehnica

Sport
Pescuit
Tip produs
Atractant
Aroma
Citrice
Greutate
800 g
Culoare
Portocaliu
16 alte produse in aceeasi categorie:
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Urmariti-ne pe Facebook