Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • Pret redus
  • Nou
Set 4 avertizori cu statie Hakuyo
  • Set 4 avertizori cu statie Hakuyo
  •  model 2020

Set 4 avertizori cu statie Hakuyo, model 2020

Hakuyo262
SET 4 AVERTIZORI CU STATIE 2020
798,00 lei
678,30 lei Salveaza 15%
Cantitate

  Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal pe care le furnizați sunt utilizate pentru a răspunde la întrebări.

  Politica de livrare

Expedierea pachetului dumneavoastra Pachetele sunt trimise in circa 5 zile de la primirea comenzii.

  Politica de retur

Returnarea produselor se va face in maxim 14 zile de la primirea comenzii.

Descriere

Descoperă Setul de 4 Avertizori cu Stație 2020, o evoluție inovatoare ce aduce funcții noi și calitate superioară în pescuitul tău. Iată de ce acest set se remarcă:

Caracteristici cheie:

1. Funcții inovatoare: Modelul HAKUYO 2020 aduce cu sine funcții noi și inovatoare, sporind eficiența și performanța fiecărui avertizor din set.

2. Calitate superioară a pieselor: Piese de înaltă calitate asigură durabilitatea și fiabilitatea setului, garantând că vei avea un echipament de încredere pentru fiecare sesiune de pescuit.

3. Culori personalizabile: Setul include avertizori în culorile albastru, roșu, verde, portocaliu, mov și alb, oferindu-ți o gamă variată pentru a alege în funcție de preferințele tale. Culorile pot fi setate atât pe statie, cât și pe avertizor, oferindu-ți posibilitatea de personalizare.

4. Set complet pentru vizibilitate crescută: Culorile vibrante permit o vizibilitate crescută, facilitând identificarea rapidă a fiecărui avertizor și urmărirea eficientă a fiecărui fir.

5. Ușor de utilizat: Stația și avertizorii sunt proiectați pentru a fi ușor de utilizat, indiferent de nivelul tău de experiență în pescuit. Funcțiile intuitive permit acces rapid și reglaje personalizate.

6. Set versatil pentru orice condiții de pescuit: Calitatea superioară și funcțiile inovatoare fac acest set versatil, potrivit pentru o gamă largă de condiții de pescuit.

Experimentează ultima tehnologie în materie de avertizoare cu Setul de 4 Avertizori cu Stație 2020 HAKUYO. Cu culori personalizabile și funcții avansate, vei beneficia de o experiență de pescuit îmbunătățită și plină de performanță.

Detalii ale produsului
Hakuyo262
5949188132989
10 Produse

Fisa tehnica

Sport
Pescuit
Tip produs
Alarma
Material
Plastic
Functii
Functie Mute
Culoare
Negru
16 alte produse in aceeasi categorie:
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Urmariti-ne pe Facebook