Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • La reducere!
  • Pret redus
  • Nou
Cutie pentru momeala vie
  • Cutie pentru momeala vie
  •  model Baracuda G012

Cutie pentru momeala vie, model Baracuda G012

Baracuda833
G012
12,24 lei
9,42 lei Salveaza 23%
Cantitate
In stoc la furnizor, disponibil in 5 zile lucratoare

  Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal pe care le furnizați sunt utilizate pentru a răspunde la întrebări.

  Politica de livrare

Expedierea pachetului dumneavoastra Pachetele sunt trimise in circa 5 zile de la primirea comenzii.

  Politica de retur

Returnarea produselor se va face in maxim 14 zile de la primirea comenzii.

Descriere

Cutia pentru Momeală Vie Baracuda G012: Eficiență și Spațiu Generos

Cutia pentru momeală vie Baracuda G012 este special proiectată pentru pescarii care preferă să folosească momeală vie, oferind o soluție robustă și spațioasă pentru transportul și păstrarea acesteia în condiții optime. Având dimensiuni mai generoase, această cutie este ideală pentru sesiunile lungi de pescuit sau pentru pescarii care necesită o cantitate mai mare de momeală vie.

Design Spațios pentru O Cantitate Mai Mare de Momeală: Cu dimensiunile de 170x170x68 mm, Baracuda G012 oferă un spațiu amplu pentru stocarea unei varietăți de momeală vie, de la viermi și larve, până la peștișori sau alte tipuri de momeală. Această caracteristică asigură că aveți întotdeauna o rezervă suficientă de momeală proaspătă la îndemână, îmbunătățind eficiența și succesul sesiunilor de pescuit.

Construcție Durabilă pentru Protecție și Durabilitate: Fabricată din materiale de înaltă calitate, cutia Baracuda G012 este concepută pentru a proteja momeala vie împotriva factorilor externi și a șocurilor mecanice. Robustețea cutiei asigură că momeala rămâne în condiții optime pe parcursul transportului și al utilizării pe malul apei.

Acces Ușor și Rapid la Momeală: Designul cutiei facilitează accesul rapid și ușor la momeală, o caracteristică esențială în situațiile în care timpul este un factor critic. Aceasta vă permite să schimbați momeala rapid și eficient, menținând ritmul dinamic al pescuitului.

Versatilitate pentru Diverse Tipuri de Pescuit: Datorită spațiului generos și designului său practic, Baracuda G012 este adecvată pentru o gamă largă de tehnici de pescuit care implică utilizarea momelii vii. Cutia este o alegere excelentă indiferent de specia de pește vizată sau de mediul de pescuit, oferind o soluție versatilă și eficientă de organizare a momelii.

Cutia pentru momeală vie Baracuda G012 reprezintă soluția ideală pentru pescarii care necesită o cantitate mai mare de momeală vie și doresc să-și mențină echipamentul bine organizat și accesibil. Combinația între spațiul generos, construcția durabilă și accesul facil la momeală îmbunătățește semnificativ experiența de pescuit, asigurând succesul pe malul apei.

Detalii ale produsului
Baracuda833
5949188138905
10 Produse
16 alte produse in aceeasi categorie:
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Urmariti-ne pe Facebook