Toate produsele din topul vanzarilor
 • Banner

 • Pret redus
 • Nou
Rod Pod Hakuyo din inox RP145
 • Rod Pod Hakuyo din inox RP145
 • dimensiune cu 3/4/5 Posturi

Rod Pod Hakuyo din inox RP145, dimensiune cu 3/4/5 Posturi

Hakuyo329
ROD POD HAKUYO INOX 145-3/4/ 5POSTURI
1.230,00 lei
1.045,50 lei Salveaza 15%
Cantitate

  Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal pe care le furnizați sunt utilizate pentru a răspunde la întrebări.

  Politica de livrare

Expedierea pachetului dumneavoastra Pachetele sunt trimise in circa 5 zile de la primirea comenzii.

  Politica de retur

Returnarea produselor se va face in maxim 14 zile de la primirea comenzii.

Descriere

Titlu pentru Rod Pod-ul Hakuyo Inox 145 - 3/4/5 Posturi: Stabilitate Ultimă și Versatilitate: Descoperă Rod Pod-ul Hakuyo Inox 145 cu 3/4/5 Posturi!

Descriere: Rod Pod-ul Hakuyo Inox 145 este alegerea perfectă pentru pescarii care caută stabilitate maximă și versatilitate în echipamentul lor. Fabricat din inox masiv, acest rod pod reprezintă un partener de încredere pentru orice aventură de pescuit, oferind multiple opțiuni de configurare și adaptare la orice condiții.

Caracteristici Cheie:

 1. Construcție Solidă din Inox Masiv: Fabricat din inox masiv, rod pod-ul Hakuyo oferă o stabilitate excelentă și rezistență la uzură, fiind construit pentru a rezista în timp.

 2. Configurare 3/4/5 Posturi: Cu un post suplimentar, rod pod-ul poate fi utilizat pentru 5, 4 sau 3 posturi, oferind flexibilitate în funcție de preferințele tale de pescuit.

 3. Distanta Reglabilă între Posturi: Distanta dintre cele 5 posturi este de 23cm, iar atunci când este folosit cu 3 posturi, distanta crește la 35cm, asigurând spațiu adecvat pentru orice configurație de monturi.

 4. Reglare a Înălțimii și Unghiurilor: Posibilități multiple de fixare a picioarelor permit reglarea în înălțime și unghiuri pentru a se potrivi oricărui teren sau condiții de pescuit.

 5. Dimensiuni Generoase și Greutate Optimă: Cu o lungime maximă între buzz bari de 145cm, înălțimea maximă cu picioarele întinse la 80cm și o greutate de 6kg, acest rod pod oferă un echilibru optim între stabilitate și portabilitate.

 6. Inclusiv Husă de Transport: Prevăzut cu o husă de transport, rod pod-ul Hakuyo devine ușor de transportat și depozitat, facilitând călătoriile către locurile preferate de pescuit.

Descoperă nivelul superior de performanță și versatilitate cu Rod Pod-ul Hakuyo Inox 145. Fiecare detaliu, de la construcția solidă la opțiunile de configurare, este proiectat pentru a face fiecare partidă de pescuit o experiență de neuitat.

Detalii ale produsului
Hakuyo329
5949188133658
10 Produse
16 alte produse in aceeasi categorie:
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Urmariti-ne pe Facebook