Toate produsele din topul vanzarilor
 • Banner

 • Pret redus
 • Nou
Rod Pod Hakuyo din inox RP146
 • Rod Pod Hakuyo din inox RP146
 • dimensiune cu 3/4/5 Posturi

Rod Pod Hakuyo din inox RP146, dimensiune cu 3/4/5 Posturi

Hakuyo332
ROD POD INOX HAKUYO RP146 3/4/5 POSTURI
1.000,00 lei
850,00 lei Salveaza 15%
Cantitate

  Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal pe care le furnizați sunt utilizate pentru a răspunde la întrebări.

  Politica de livrare

Expedierea pachetului dumneavoastra Pachetele sunt trimise in circa 5 zile de la primirea comenzii.

  Politica de retur

Returnarea produselor se va face in maxim 14 zile de la primirea comenzii.

Descriere

Titlu pentru Rod Pod-ul Inox Hakuyo RP146 3/4/5 Posturi: Performanță Avansată și Confort Modular: Descoperă Rod Pod-ul Inox Hakuyo RP146 cu 3/4/5 Posturi!

Descriere: Cu inovații care redefinesc experiența de pescuit, Rod Pod-ul Inox Hakuyo RP146 este proiectat pentru a oferi performanță avansată și confort modular. Cu suruburi de reglare cu cap de cursă și multiple opțiuni de fixare a picioarelor, acest rod pod este partenerul ideal pentru orice pescar pasionat.

Caracteristici Cheie:

 1. Suruburi de Reglare Cu Cap de Cursă: Inovația suruburilor de reglare asigură o fixare fermă, chiar și atunci când sunt desfăcute la maximum, eliminând orice preocupare legată de caderea acestora.

 2. Reglare Ușoară a Picioarelor: Cu suruburi dedicate pentru reglarea picioarelor în raport cu barele longitudinale, ajustarea în înălțime și unghiuri devine simplă și precisă.

 3. Posibilități Modulare: Rod Pod-ul se poate utiliza cu 4 sau 3 lansete, oferindu-ți versatilitate în funcție de preferințele tale de pescuit.

 4. Dimensiuni Generoase și Greutate Optimă: Lungimea maximă între buzz bari de 136cm, înălțimea cu picioarele întinse la 80cm și o greutate de 6kg, oferă un echilibru optim între stabilitate și portabilitate.

 5. Lungime Buzz Bar de 70cm: Buzz bar-ul generos asigură spațiu suficient pentru montarea lansetelor și a accesoriilor tale preferate.

 6. Husă de Transport Inclusă: Prevăzut cu o husă de transport, Rod Pod-ul devine ușor de transportat și depozitat, facilitând călătoriile către locurile preferate de pescuit.

Descoperă performanța avansată și confortul modular cu Rod Pod-ul Inox Hakuyo RP146 3/4/5 Posturi. Fiecare detaliu al acestui rod pod este proiectat pentru a îmbunătăți experiența ta de pescuit, oferindu-ți libertate și control în fiecare partidă. Alege inovația și fiabilitatea pentru pasiunea ta cu acest rod pod de încredere!

Detalii ale produsului
Hakuyo332
5949188133689
10 Produse
16 alte produse in aceeasi categorie:
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Urmariti-ne pe Facebook