Date Legale

Termeni și Condiții

Bine ați venit pe www.pescuit24.ro. Accesând și utilizând acest site, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de următoarele termeni și condiții de utilizare.

 1. Confidențialitate

  Politica noastră de confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale în timp ce utilizați acest site. Vă rugăm să citiți cu atenție politica noastră de confidențialitate disponibilă aici.

 2. Drepturile de Autor

  Toate drepturile de autor ale conținutului și materialelor prezente pe www.pescuit24.ro sunt rezervate. Nu aveți voie să reproduceți, modificați sau distribuiți conținutul acestui site fără permisiunea scrisă prealabilă.

 3. Responsabilitatea Utilizatorului

  Utilizarea acestui site se face pe riscul dvs. www.pescuit24.ro nu este responsabil pentru orice pierdere sau daune cauzate de utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui site.

 4. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

  Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Modificările vor fi publicate pe această pagină și vor deveni efective imediat după publicare. Prin continuarea utilizării acestui site după orice modificare, vă exprimați acordul cu noile termene și condiții.

Politica de Confidențialitate

Pentru a citi politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să accesați pagina dedicată https://pescuit24.ro/ro/content/3-termenii-si-conditii

Contact

Pentru întrebări sau nelămuriri referitoare la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@pescuit24.ro.

Urmariti-ne pe Facebook