Termeni și Condiții de Utilizare - www.pescuit24.ro

Ultima actualizare: 11.11.2023

Bun venit pe www.pescuit24.ro! Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți supus următoarelor Termeni și Condiții de Utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

1. Accesul și Utilizarea Site-ului:

1.1 Utilizarea site-ului www.pescuit24.ro este destinată persoanelor care au vârsta legală pentru a face achiziții online și sunt de acord să respecte acești termeni și condiții.

1.2 Accesul și utilizarea site-ului trebuie să se facă conform tuturor legilor și regulamentelor aplicabile.

2. Informații Personale:

2.1 Colectăm și prelucrăm datele personale în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu această prelucrare.

3. Contul de Utilizator:

3.1 Dacă creați un cont pe www.pescuit24.ro, sunteți responsabil pentru menținerea confidențialității informațiilor de autentificare și pentru orice activitate care are loc în cadrul contului dvs.

4. Comenzi și Plăți:

4.1 Procesul de comandă și orice plăți asociate sunt supuse Termenilor și Condițiilor noastre de Vânzare, disponibile pe site.

5. Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală:

5.1 Conținutul site-ului, inclusiv textele, imagini, logo-urile, sunt protejate de drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală. Nu este permisă utilizarea, reproducrea sau distribuirea lor fără permisiunea noastră scrisă.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor:

6.1 Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Modificările vor fi publicate pe site și vor intra în vigoare imediat.

Prin utilizarea site-ului www.pescuit24.ro, vă exprimați acordul cu acești Termeni și Condiții de Utilizare. Vă rugăm să consultați periodic acești termeni pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la [adresa de e-mail].

Cu stimă, Echipa www.pescuit24.ro.

Urmariti-ne pe Facebook