Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • Pret redus
  • Nou
Set 4 monturi leadcore cu vartej rapid si anou Hakuyo
  • Set 4 monturi leadcore cu vartej rapid si anou Hakuyo

Set 4 monturi leadcore cu vartej rapid si anou Hakuyo

Hakuyo645
SET 4 MONTURI LEADCORE CU VARTEJ RAPID SI ANOU
24,00 lei
20,40 lei Salveaza 15%
Cantitate

  Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal pe care le furnizați sunt utilizate pentru a răspunde la întrebări.

  Politica de livrare

Expedierea pachetului dumneavoastra Pachetele sunt trimise in circa 5 zile de la primirea comenzii.

  Politica de retur

Returnarea produselor se va face in maxim 14 zile de la primirea comenzii.

Descriere

Set 4 Monturi Leadcore cu Vârtej Rapid și Anou

Descriere: Descoperiți performanța și fiabilitatea acestui set de 4 monturi Leadcore, echipate cu vârtej rapid și anou. Concepute pentru a face față cerințelor pescuitului modern, aceste monturi oferă o soluție versatilă și eficientă pentru capturarea peștilor de dimensiuni mari.

Caracteristici:

  • Leadcore Durabil: Fiecare montură este confecționată dintr-un Leadcore durabil, ce oferă rezistență sporită și siguranță în condiții dificile de pescuit. Materialul robust este proiectat pentru a face față presiunii și tăvălugului provocat de pești mari, oferindu-vă încredere în echipamentul dvs.

  • Vârtej Rapid și Anou: Fiecare montură este echipată cu un vârtej rapid și un anou, permițându-vă să schimbați rapid montura sau să adăugați accesorii fără a fi necesare noduri complicate. Acest sistem vă oferă o conectare rapidă și sigură la linia principală, fără a compromite rezistența.

  • Set de 4 Monturi: Cu acest set, veți avea la îndemână 4 monturi pregătite pentru pescuit. Fiecare montură este concepută pentru a satisface cerințele pescuitului modern, oferindu-vă versatilitate și flexibilitate în alegerea strategiilor și tehnicilor de pescuit.

Indiferent dacă sunteți un pescar începător sau experimentat, acest set de 4 monturi Leadcore cu vârtej rapid și anou vă va oferi instrumentele necesare pentru a vă atinge obiectivele de pescuit. Fiabile, durabile și ușor de utilizat, aceste monturi sunt pregătite să facă față provocărilor apei deschise.

Detalii ale produsului
Hakuyo645
10 Produse
16 alte produse in aceeasi categorie:
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Urmariti-ne pe Facebook