Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • La reducere!
  • Pret redus
  • Nou
Cutie pentru momeala vie
  • Cutie pentru momeala vie
  •  model Baracuda G016

Cutie pentru momeala vie, model Baracuda G016

Baracuda834
G016
19,90 lei
15,32 lei Salveaza 23%
Cantitate
In stoc la furnizor, disponibil in 5 zile lucratoare

  Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal pe care le furnizați sunt utilizate pentru a răspunde la întrebări.

  Politica de livrare

Expedierea pachetului dumneavoastra Pachetele sunt trimise in circa 5 zile de la primirea comenzii.

  Politica de retur

Returnarea produselor se va face in maxim 14 zile de la primirea comenzii.

Descriere

Cutia pentru Momeală Baracuda G016: Compactă și Specializată

Cutia pentru momeală Baracuda G016 este concepută pentru pescarii care apreciază organizarea detaliată și portabilitatea în gestionarea momelilor. Cu dimensiuni extrem de compacte, această cutie este perfectă pentru păstrarea și transportul sigur al micilor porțiuni de momeală sau al altor accesorii de dimensiuni reduse.

Design Ultra-Compact pentru Portabilitate Maximă: Având dimensiunile de doar 60x60x45 mm, Baracuda G016 este una dintre cele mai mici cutii disponibile, ideală pentru a fi transportată în buzunarele unei veste de pescuit sau în compartimentele mai mici ale unui rucsac. Compactitatea sa extraordinară permite o integrare ușoară în orice echipament de pescuit, fără a ocupa spațiu prețios.

Ideală pentru Momeală Mică sau Accesorii Fine: Datorită dimensiunilor sale reduse, cutia este perfectă pentru stocarea micilor porțiuni de momeală, cum ar fi viermișori, larve sau alte momele de dimensiuni reduse. De asemenea, poate fi folosită eficient pentru păstrarea unor accesorii fine de pescuit, precum micile cârlige, plumbi sau agrafe.

Construcție Durabilă pentru Protecție Îndelungată: Fabricată din materiale de înaltă calitate, Baracuda G016 este concepută pentru a rezista la condițiile adesea provocatoare ale mediului de pescuit. Robustețea cutiei asigură protecția momelilor sau a accesoriilor fine, protejându-le împotriva șocurilor mecanice sau a factorilor externi.

Acces Ușor și Organizare Eficientă: Designul cutiei permite un acces rapid și ușor la conținut, ceea ce este crucial în momentele dinamice de pe malul apei. Această caracteristică îmbunătățește eficiența și productivitatea pescuitului, permițând o schimbare rapidă a momelii sau a accesoriilor.

Cutia pentru momeală Baracuda G016 reprezintă soluția ideală pentru pescarii care caută o cutie extrem de compactă și eficientă pentru momeli mici sau accesorii fine. Prin combinarea unei portabilități superioare cu un design practic și o construcție durabilă, această cutie îmbunătățește organizarea echipamentului de pescuit și asigură o experiență de pescuit mai plăcută și mai eficientă.

Detalii ale produsului
Baracuda834
5949188138912
10 Produse
16 alte produse in aceeasi categorie:
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Urmariti-ne pe Facebook