Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • La reducere!
  • Pret redus
Pelete pentru carlig Energofish
  • Pelete pentru carlig Energofish

Benzar Mix Concourse Method Stix 12 mm, Butyric

EnergoTeam1722

BENZAR MIX CONCOURSE METHOD STIX 12 MM

26,00 lei
21,58 lei Salveaza 17%
Cantitate
Livrare din stoc furnizor

  Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal pe care le furnizați sunt utilizate pentru a răspunde la întrebări.

  Politica de livrare

Expedierea pachetului dumneavoastra Pachetele sunt trimise in circa 5 zile de la primirea comenzii.

  Politica de retur

Returnarea produselor se va face in maxim 14 zile de la primirea comenzii.

Descriere

Descriere produs

  • In timpul pescuitului competitiv, rolul nalucilor este imens, intrucat este foarte greu sa prinzi crapul in situatii extreme. Din acest motiv, sunt necesari mulți ani de experiență pentru a crea momeli cu cârlig cu adevărat atrăgătoare, foarte eficiente chiar și în condiții competitive. În spatele StiX-urilor cu metoda Concourse se află mulți ani de experiență ai Zsolt Benzár și a echipei Energofish Feeder, peste 100 de competiții de pescuit și mulți crapi prinși.
  • Cu dimensiunea lor de 12 mm, nalucile pot fi folosite intregi sau taiate in jumatate. În acest din urmă caz, sunt deja suficient de mici pentru a potoli suspiciunile chiar și ale celor mai precauți pești. În plus, cu culorile lor izbitoare de galben lămâie, portocaliu, alb și roz, sunt perfecte și în situațiile în care nalucile viu colorate funcționează numai bine. De asemenea, este important să știți că StiX-urile Concourse Method sunt gantere dizolvabile, alungite, adică pelete în formă de butoi, care ar trebui folosite în principal pe vârfurile de momeală sau inelele de pelete.
  • Adevărata lor specialitate, însă, este că momelile au un gust dulce și conțin o cantitate mare de aditiv care stimulează apetitul, care, împreună cu caracteristica lor solubilă, ilustrează în mod clar că știu mult mai multe decât momelile tradiționale cu cârlig. Atât gustul dulce, cât și intensificatorul apetitului contribuie la faptul că chiar și peștii cu adevărat precauți pot fi prinși de aceste momeli, permițând astfel utilizatorului să performeze bine în competiția dată.
  • StiX-urile Concourse Method sunt naluci tip wafter, deoarece flotabilitatea lor a fost ajustată astfel încât chiar și cârligele de dimensiunea 10 și chiar și cârligele de dimensiunea 14 tăiate în jumătate, să nu se ridice de la fundul patului.
Detalii ale produsului
EnergoTeam1722
5999018207639
10 Produse

Fisa tehnica

Sport
Pescuit
Tip produs
Momeala carlig
Aroma
Butiric
Cantitate volum
50 ml
Greutate
20 g
Culoare
Alb
16 alte produse in aceeasi categorie:
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Urmariti-ne pe Facebook