Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • La reducere!
  • Pret redus
  • Nou

Benzar Mix Floating Pellet, 7mm, Capsuni, 30g

EnergoTeam1417

Benzar Mix Floating Pellet

18,00 lei
14,94 lei Salveaza 17%
Cantitate
Livrare din stoc furnizor

  Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal pe care le furnizați sunt utilizate pentru a răspunde la întrebări.

  Politica de livrare

Expedierea pachetului dumneavoastra Pachetele sunt trimise in circa 5 zile de la primirea comenzii.

  Politica de retur

Returnarea produselor se va face in maxim 14 zile de la primirea comenzii.

Descriere

Descriere produs

  • Peletele găurite sunt de mult timp la dispoziția pescarilor, noutatea e că acum sunt disponibile și în varianta plutitoare.
  • Prin folosirea lor pescuitul devine mai ușor. Nu trebuie să găurim momeala plutitoare, care în aceste cazuri s-ar putea crăpa ușor. Nu avem altceva de făcut decât să-l tragem, cu ajutorul croșetei, pe firul de păr sau pe firul de silicon și este gata pentru lansare.
  • Să vedem în ce arome le putem găsi și la ce să ne așteptăm dacă le utilizăm: Aroma de krill este una din marile descoperiri ale lui Zsolt. Dintre producători de momeli pentru feeder el a folosit această momeală picantă dar în același timp brutal de prinzătoare. Binențeles că nu putea lipsi nici din noua gamă FLOATING PELET, căruia i s-a dat deja bine cunoscuta culoare roșie! - O aromă deja clasică, cea de căpșune! Nici această aromă nu putea lipsi din paleta de arome! - Aroma de miere este una din aromele cea mai de mult folosită dintre toate tipurile de momeli. Culoarea galbenă stridentă și mirosul foarte plăcut este imbatabilă de multe ori! - Binențeles că nu culoarea este cel mai important lucru la o momeală, de multe ori gustul este mult mai important! Să nu o lăsăm niciodată acasă. - Urmează o aromă clasică, pentru alungarea vampirilor, de usturoi, care este o aromă pentru toate anotimpurile! - Crap-Caras, cu aroma clasică de lămâie, s-a dovedit a fi imbatabilă pe lacurile populate cu aceste două specii! - Scoică! Este una din favoritele pe marile balastiere cu apă adâncă, mai ales pe timp de vară. - Tutti Frutti! Aromă dulce în diferite culori.
Detalii ale produsului
EnergoTeam1417
5998214347071
10 Produse

Fisa tehnica

Sport
Pescuit
Tip produs
Momeala carlig
Aroma
Capsuna
Greutate
30 g
Culoare
Rosu
15 alte produse in aceeasi categorie:
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Urmariti-ne pe Facebook