Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • La reducere!
  • Pret redus
  • Nou
  • Benzar Mix Floating Pellet

Benzar Mix Floating Pellet, 7mm, Tutti Fruti, 30g

EnergoTeam1422

Benzar Mix Floating Pellet

18,00 lei
14,94 lei Salveaza 17%
Cantitate
Livrare din stoc furnizor

  Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal pe care le furnizați sunt utilizate pentru a răspunde la întrebări.

  Politica de livrare

Expedierea pachetului dumneavoastra Pachetele sunt trimise in circa 5 zile de la primirea comenzii.

  Politica de retur

Returnarea produselor se va face in maxim 14 zile de la primirea comenzii.

Descriere

Descriere produs

  • Peletele găurite sunt de mult timp la dispoziția pescarilor, noutatea e că acum sunt disponibile și în varianta plutitoare.
  • Prin folosirea lor pescuitul devine mai ușor. Nu trebuie să găurim momeala plutitoare, care în aceste cazuri s-ar putea crăpa ușor. Nu avem altceva de făcut decât să-l tragem, cu ajutorul croșetei, pe firul de păr sau pe firul de silicon și este gata pentru lansare.
  • Să vedem în ce arome le putem găsi și la ce să ne așteptăm dacă le utilizăm: Aroma de krill este una din marile descoperiri ale lui Zsolt. Dintre producători de momeli pentru feeder el a folosit această momeală picantă dar în același timp brutal de prinzătoare. Binențeles că nu putea lipsi nici din noua gamă FLOATING PELET, căruia i s-a dat deja bine cunoscuta culoare roșie! - O aromă deja clasică, cea de căpșune! Nici această aromă nu putea lipsi din paleta de arome! - Aroma de miere este una din aromele cea mai de mult folosită dintre toate tipurile de momeli. Culoarea galbenă stridentă și mirosul foarte plăcut este imbatabilă de multe ori! - Binențeles că nu culoarea este cel mai important lucru la o momeală, de multe ori gustul este mult mai important! Să nu o lăsăm niciodată acasă. - Urmează o aromă clasică, pentru alungarea vampirilor, de usturoi, care este o aromă pentru toate anotimpurile! - Crap-Caras, cu aroma clasică de lămâie, s-a dovedit a fi imbatabilă pe lacurile populate cu aceste două specii! - Scoică! Este una din favoritele pe marile balastiere cu apă adâncă, mai ales pe timp de vară. - Tutti Frutti! Aromă dulce în diferite culori.
Detalii ale produsului
EnergoTeam1422
5998214347125
10 Produse

Fisa tehnica

Sport
Pescuit
Tip produs
Momeala carlig
Aroma
Tutti Frutti
Cantitate volum
30 ml
Culoare
Multicolor
15 alte produse in aceeasi categorie:
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Urmariti-ne pe Facebook